Jaqueline Stanhope "Honey"

Edustan usean eri taiteilijan töitä mm Brittein saarten eniten myydyt taiteilijat John Trickett, Malcolm Coward, Mick Cawston, Pippa Thew sekä Paul Doyle samoin Mike Sibleyn ihastuttavat mustavalkoiset numeroidut printit. Haluan mainita myös hyvin tunnetut taiteilijat Jaqueline Stanhopen Skotlannista sekä Susan Harperin Englannista, ja hyvin suositun Folke Baggerin, joka on akvarelleihin erikoistunut taiteilija Ruotsista. Kotimaisista mainittakoon tunnettu graafikkomme Juho Karjalainen sekä turkulaiset Jouko Kari sekä Marja Salonen.

Suurin osa töistä on numeroituja ja signeerattuja printtejä, mutta mukana on myös open edition printtejä sekä kopioita vanhoista tunnetuista 1800 luvun maalauksista sekä Keski-Euroopasta että Brittein saarilta.

Patsasvalikoimista löytyy yksittäiskappaleita tunnetuilta valmistajilta USA:sta, Englannista, Venäjältä ja Irlannista, mm Sandicast, L'Image, Killyglen, North Light

Jouko Kari "Paavo" (koko 67x50cm / 40x30cm)

Taideteokset on selattavissa roduittain ja suuri osa tauluista on katseltavissa myös erilaisin kehys ja paspatour vaihtoehdoin - kokeile - mielenkiintoista !

Mikäli löydät valikoimasta kiinnostavan työn, voit tilata sen sähköpostitse ja maksaa luottokortilla, tai soittamalla ja neuvottelemalla toimitus- ja maksujärjestelyistä.

Toimitusaika 3 - 10 pv tilauksesta
Hintoihin lisätään postikulut

Susan Harper (koko A3 / A4)

Takaisin pääsivulle